Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 10-13 червня

Червень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

10 червня 2015 року о 15.00 відбудеться презентація XXV Міжнародної наукової конференції «Історія релігій в Україні», яка відбувалася 25-28 травня 2015 року у приміщенні Музею історії релігії Львова. Проводить Олена Степанок – зав. відділом науково – просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею. Вхід вільний!

11 червня 2015 року о 14.30 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Відеовітальні» відбудеться перегляд відеороликів до відзначення дня народження Джона Констебля – англійський живописець-романтик, найвидатнішого пейзажиста Великобританії ХІХ ст.

12 червня 2015 року о 15.00 відбудеться презентація участі у УІІІ Всеукраїнському історико- культурологічному фестивалі «Мамай –fest», науково –практичній конференції за темою «Українське козацтво в етнокультурному просторі Наддніпрянщини», які проходили 5 – 7 червня 2015 року в Музеї історії м. Дніпроджержинськ та участі у спільному виставковому проекті, присвяченому творчості художника – земляка Якова Калашніка (1927-1967), який відбувся в «Музеї українського живопису» м. Дніпропетровськ. Проводить Микола Правда - науковий співробітник відділу науково – просвітницької роботи. Вхід вільний!

13 червня 2015 року о 14.30 в рамках роботи «Музичної вітальні» за участі ГО «Театр авторської пісні» відбудеться концерт «Мелодії літа».

13 червня 2015 року о 12.00 в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас з образотворчого мистецтва «Літній пейзаж». Проводить: Катерина Сабадаш – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

З червня 2015 року проводяться заходи по організації літнього відпочинку та оздоровленню дітей (забезпечення екскурсійного обслуговування дітей та підлітків із пришкільних таборів відпочинку з використанням інтерактивних форм роботи)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool