Кіровоградський обласний художній музей: афіша 1- 4 липня

Липень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

1 липня 2015 року о 14.00 буде відкрито виставку кваліфікаційних робіт студентів художньо-графічного відділення мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка «Студентські акорди творчості»

2 липня 2015 року об 11.30 у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Відео вітальні» відбудеться перегляд документальних фільмів до Дня архітектури України

4 липня 2015 року о 10.00 у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас з образотворчого мистецтва «Літній пейзаж». Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділу музею - картинно галереєї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна (колишня К.Маркса), 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool