Кіровоградський міський голова планомірно втілює в життя свою передвиборчу програму

Травень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

На сайті «Слово і діло» був зробдений аналіз виконання обіцянок Кіровоградського міського голови Андрія Райковича. Проте, не всі з них піддалися об’єктивному аналізу, про це повідомляє сайт міськради

У порівняльному аналізі йдеться про 44 обіцянки, даних Андрієм Райковичем своїм виборцям. З них очільник міста виконав – 3. Серед них: введення соціальної картки кіровоградця, старт роботи «Гарячої лінії», та обіцянка назвати вулицю на честь Героя АТО Євгена Тельнова.

В процесі виконання лишаються 38 обіцянок. Вони потребують системної роботи, яка залежить не лише від волі міського голови, і навіть не завжди від депутатського корпусу. Три обіцянки, за оцінкою авторів сайту, Андрій Райкович не виконав. Одна з них – поновити роботу художньої ради. На сайті відзначається, що ця обіцянка не виконана. Проте, фактично рада працює, і вже має результати своєї роботи – демонтовані перші незаконно встановлені рекламні площини. Так що не можна вважати, що ця обіцянка не виконується.

Друга претензія від авторів сайту – обіцяне облаштування стоянки для автотранспорту біля дитячої обласної лікарні. Для цього спочатку – необхідно прибрати всі МАФи. Цей процес стартував, проте він тривалий та копіткий. Аби зробити все в законний спосіб довелось провести низку процедур: Депутати скасували рішення про «Комплексну схему розміщення тимчасових споруд», яку прийняла попередня міська рада. Прийняли нове тимчасове положення про порядок демонтажу МАФів та затвердили склад нової комісії, що розглядатиме питання знесення незаконних споруд. Один незаконний кіоск біля дитячої лікарні вже прибрали. Прибрати другий – одразу завадило перенесення розгляду справи у судову площину, і це відтепер заважає будь – яким подальшим діям щодо початку облаштування місця паркування.

Також автори закидають міському голові прийом на роботу у виконавчі органи міської ради без оголошення конкурсу. Проте, начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мєздрін, аби обійняти посаду, такий конкурс пройшов. А згаданий на сайті «Слово і діло» начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради Родіон Владов дійсно був переведений на керівну посаду з державної служби – у такому випадку чинне законодавство України не передбачає проведення конкурсу.

Разом з тим, необхідно наголосити, що низка проектів, ініційованих міським головою – з горизонтом на кілька років, і виконати їх швидко не вдасться – це і розширення Арки по вулиці Колгоспній, і будівництво хірургічного корпусу лікарні швидкої медичної допомоги, і створення масштабної дорожньої карти, з реальним обстеженням, занесенням усіх наземних та підземних комунікацій та створення дитячої міської лікарні. А от виконання другої черги будівельних робіт на Алеї Героїв вже завершили.

Під час поминальних днів, 8 травня, міський голова зустрінеться там з родинами загиблих учасників АТО. Програма «Світле місто» теж почала відлік своєї реалізації. Нові сучасні та економні світильники вже змонтовані на Площі Героїв Майдану, по вулиці Велика Перспективна, та на одній з найвіддаленіших вулиць міста – Завадівській, де світла не було від її народження. Виділені кошти, зокрема і на ремонт п’яти шкільних спортзалів. Про це та реалізацію низки інших програм згодом, знатимуть не лише кіровоградці, а й аналітики сайту «Слово і Діло».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool