Кіровоградський «Імідж» грає і перемагає

Листопад 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1108 | Коментарі: 0

В наш час , коли проблема ком п’ ютерної залежності підростаючого покоління набуває сер’ йозних загроз , різноманітні ігри, що сприяють взаємодії дітей , їх розвитку та змістовному дозвіллю , можуть бути якщо не альтернативою, то прикладом іншої ігрової діяльності .

Тому фахівці, педагоги , які небайдужі до майбутнього своїх вихованців , активно вивчають сучасні ігрові форми та навчають дітей , зацікавлених у цьому виді позаурочної діяльності , майстерності ігротехніків.
Саме обміну досвідом , знайомству з сучасними вимогами до ігрових програм для дітей різного віку , і головне , виявленню кращих команд ігротехніків країни , був присвячений 3 Всеукраїнський фестиваль ігрових програм «Адреса дитинства –гра» , який відбувся на початку листопада у м.Запоріжжі .
25 команд з 11 міст України представляли 34 ігрові програми . Цікавими були виступи ігротехніків з міст Вінниці , Севастополю, Полтави, Чернігова, Запоріжжя. Кіровоградську область на конкурсі представляли ігротехніки народного шоу – театру молодіжного клубу «Імідж» Кіровоградського обласного ЦДЮТу ( кер.Н. Долгополова). Партнером команди виступив міський центр зайнятості (Директор А. Поліщук ), який надав призи для переможців конкурсів .
Іміджисти представили пізнавальну ігрову програму для старшокласників «Відкрий в собі себе» присвячену проблемі вибору професії. Журі фестивалю відмітило актуальність програми та високий рівень виконавської майстерності юних ігротехніків у складі Єгора Стогодюка, Оксани Бедзай, Аліни Шевченко, Олександри Кравцової та Наталії Мороз.
Крім загальної програми 4 члени команди виступили також у індивідуальних змаганнях , де представляли ігри зі сцени та рухливі ігри на майданчику.
За підсумками конкурсної програми в індивідуальних змаганнях Аліна Шевченко виборола 2 місце , Олександра Кравцова 3 , Аліна Шевченко та Оксана Бедзай отримали дипломи та кубки «Зірка фестивалю» .В конкурсі ігрових програм команда «Іміджу» виборола звання «лауреату» фестивалю і була запрошена оргкомітетом до м .Києва 28 -29 березня, де відбудеться Всеукраїнське свято Гри.
Крім участі у конкурсі діти та педагоги брали участь у майстер – класах, дозвілєвих заходах. Для них була організована екскурсія містом та на о.Хортиця.
Гідний виступ учасників команди – це їхній подарунок клубу на честь його 25ї - річниці , яку іміджисти готуються святкувати 15 березня у обласній філармонії.

Н.К.Долгополовазавідувач методичним відділолом ЦДЮТу ,керівник молодіжного клубу «Імідж».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool