Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста відвідати вистави театру для дітей

Грудень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

22 грудня – зимова казка з ростовими ляльками «Новорічна фантазія» за п’єсою Г.Педько (без Діда Мороза)

Рекомендований вік – від 3 років
Невгамовне Тигреня зі своєю подругою Мавпочкою вирушають до Слоненяти на День народження. Аж тут з’ясовується, що його чекають і на іншому святі, Новорічному. Та заздрісна капосниця Зловредина, змовившись з лісовою Відьмою, перетворюються на страшних мікробів і захоплюють героїв у полон. На допомогу поспішає Ведмідь з малиновим варенням та медом. В решті-решт усе закінчується добре. І усі друзі вчасно потрапляють до Ялинки на гарне, веселе свято.

23 грудня – зимова казка з ростовими ляльками «Казковий зорепад» за п’єсою Н.Педько (без Діда Мороза)
Рекомендований вік для перегляду – з 4 років
Добра казка про маленького Дракошу, який спілкується з навколишніми мешканцями лише посередництвом комп’ютера і не уявляє, як гарно можна проводити час у колі справжніх друзів, особливо на свята. Побачивши у небі неймовірно чаруючій зорепад та дізнавшись від мами про можливість здійснення загаданого бажання, маленький мрійник намагається придумати, що ж йому найбільше потрібно? За деякий час, після спілкування з перехожими казковими мешканцями, які поспішають на зустріч з друзями, щоб весело зустріти свято, Дракончик розуміє, чого справді найбільше бажає…

- Розважальна програма до Дня іменинника.

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool