Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує

Червень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

Жителів та гостей міста провести вихідні разом з нами та переглянути цікаві вистави для дітей. Початок вистав о 12 годині.

8 червня - вистава "Троє поросят і сірий вовк" С.Міхалков.( Рекомендований вік для перегляду - з 5 років).

Повчальна казка про кумедних братів-поросят. Добре живеться їм на лісовій галявинці. Яскраве літнє сонечко лагідно пригріває, і навіть сірий Вовк не займає, вичікуючи, д? ?ки малеча підросте. Та незабаром настають холоди, і найрозумніший з братів не отримавши підтримки, сам будує собі справжній цегляний будиночок.
Завдяки подальшим подіям, які розгортаються у виставі, глядачі розуміють цінність взаємодопомоги і відповідального ставлення до кожної справи.

Також, 8 червня відбудеться нагородження учасників конкурсу малюнку за прем`єрною виставою "Ведмідь-рятівник" Є.Гімельфарба. Малюнки дітей приймалися до 5 червня.

9 червня - вистава "Колобок" Є.Патрика. (Рекомендований вік для перегляду - з 5 років).

Оригінальна інтерпретація всесвітньовідомої народної казки, яку розігрують веселі пекарі. Рум'яний Колобок вирушає у дорогу, щоб побачити світ. Різні звірі зустрічаються на його шляху , пропонуючи йому власний спосіб життя. Але маленький круглячок врешті решт розуміє, що треба знайти лише свою дорогу і співати тільки свою пісеньку.

Після вистав проводиться ігрова програма з врученням солодощів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool