Кіровоградський академічний музично-драматичний театр ім. Кропивницького будуть комлексно перевіряти

Лютий 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1636 | Коментарі: 1

Про це під час засідання комісії з комплексної перевірки діяльності обласних комунальних підприємств, установ та організацій повідомив її співголова, перший заступник голови обласної ради Олександр Шаталов.

- У зв’язку з тим, що у поточному році театр відзначає своє 130-річчя, ми ставимо завдання, щоб він був не лише вчасно і гарно відреставрований, а вийшов на новий творчий і організаційний рівень, - зазначив посадовець.
Олександр Шаталов повідомив, що під час перевірки особливу увагу члени комісії приділятимуть фінансовим питанням, дотриманню законодавства про працю, рівню трудової дисципліни та зайнятості творчого колективу.
Крім того, перший заступник голови облради звернувся до членів комісії перевірити достовірність інформації щодо нібито корупційних дій попереднього керівництва театру, яка озвучувалася на форумах, блогах та у коментарях до статей в Інтернет-мережі.
- Оскільки театр – це комунальний заклад, який фінансується з обласного бюджету, діяльність його керівництва також потрапляє під дію закону про корупцію, - уточнив Олександр Шаталов.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool