Кіровоградськими правоохоронцями викрито майже 20 порушень у сфері обігу наркотичних лікарських засобів

Квітень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

Такі результати операції «Батискаф», спрямованої на виявлення каналів витоку підконтрольних речовин з підприємств, об’єктів аптечної мережі, лікувальних установ, що проводилася на території області з 23 березня по 23 квітня.

За підсумками відпрацювання з незаконного обігу вилучено 28 доз сильнодіючих лікарських засобів, понад 270 пігулок та 600 мл наркотичних (психотропних) комбінованих лікарських засобів, що підлягають предметно-кількісному обліку.
Розпочато 19 кримінальних проваджень, з яких 14 – за фактами порушень встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів (ст. 320 КК України).
Також викрито 5 злочинів, передбачених статтею 321 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів».
Чотирьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

За матеріалами ВБНОН УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool