Кіровоградськими міндоходівцями вилучено підакцизних товарів на суму понад 4 мільйони гривень

Березень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

За два місяці проведення спецоперації „Акциз – 2014” оперативники ГУ Міндоходів у Кіровоградській області вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на загальну суму 4 мільйони 229 тисяч гривень.

Так, наприкінці січня у ході проведення негласних слідчих дій, працівники Головного управління Міндоходів в області затримали вантажівку, яка перевозила тютюнові вироби. В ході проведення обшуку у багажному відсіку та в причепі даного транспортного засобу виявлено та вилучено 458 тисяч пачок цигарок контрабандного походження на суму понад чотири мільйони. Вирішується питання щодо притягнення винних осіб до відповідальності.
Загалом, з початку року з незаконного обігу вилучено 79,5 далл лікеро-горілчаних виробів, 20,7 далл спирту та 467 тисяч пачок тютюнових виробів.
„Широкомасштабна операція „Акциз-2014” була розпочата 24 січня поточного року для активізації боротьби з розповсюдженням фальсифікованої та недоброякісної продукції на території нашої країни. Оперативники Міндоходів Кіровоградщини активно долучилися до неї – для збереження життя і здоров’я жителів області”, – зазначив в.о. начальника ГУ Міндоходів в області Сергій Колотуха.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool