Кіровоградським школярям проводять уроки бепеки

Лютий 07, 2015 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

Заняття з основ цивільного захисту відбулося у кіровоградській ЗОШ №29.

Перед учнями та вчителями виступили представники Управління ДСНС та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Діти дізналися, що таке головний сигнал цивільного захисту, як проводиться евакуація, що таке укриття та як користуватися засобами індивідуального захисту органів дихання. Також дитяча аудиторія переглянула навчальний фільм «Варто знати кожному», де у доступній формі роз’яснюються найбільш важливі питання щодо перших дій у надзвичайних ситуаціях.
Окремо організатори заняття зупинилися на діях при виявленні застарілих вибухонебезпечних предметів та сучасних вибухових пристроїв. Фахівцець групи піротехнічних робіт розповів наскільки небезпечні боєприпаси та порадив одразу повідомляти про виявлення такої знахідки старшим.
Подібні уроки безпеки проводитимуться і надалі, адже співпраця рятувальників та працівників освіти спрямоване на те, щоб діти були обізнаними та завжди почувалися у безпеці.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool