Кіровоградським рятувальникам передано комплекти спеціального бойового одягу

Вересень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Для належного виконання завдань за призначенням пожежно-рятувальні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій повинні бути не лише оснащені необхідною технікою і обладнанням, але й особовий склад має бути забезпечений форменим, а також спеціальним бойовим одягом.

При гасінні пожеж, а також виконанні інших завдань, пов’язаних із ліквідацією наслідків різних надзвичайних ситуацій, для пожежних-рятувальників виникає загроза бути ураженими дією відкритого вогню, підвищеної температури або іншим небезпечним агресивним середовищем.
Турбуючись про надійний захист особового складу під час виконання дій за призначенням, керівництвом Управління ДСНС у Кіровоградській області було прийнято рішення за рахунок коштів спецфонду придбати 20 комплектів спеціального бойового одягу закордонного виробництва, який відповідає усім технічним вимогам до даних видів засобів захисту. Зокрема, таких властивостей матеріалу як водовідштовхування, можливості витримувати в осередку пожежі відкрите полум’я, а також перешкоджати небезпечній дії підвищених температур. Ці комплекти було передано працівникам ДПРЧ-31 смт Новоархангельськ.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool