Кіровоградських воїнів - спецпризначенців поховали на Алеї Слави

Липень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 2467 | Коментарі: 1

Кіровоградських бійців, воїнів – спецпризначенців старшого сержанта Алєксєєва Миколу Васильовича та підполковника Майстерюка Романа Андрійовича, які загинули під час антитерористичної опреції на Сході України поховали 24 липня на Алеї Слави Рівнянського кладовища.

Рішення щодо відведення Алеї Слави для почесних поховань померлих і загиблих військовослужбовців (сектор військових поховань) на території Рівнянського кладовища в Кіровограді прийняв на своєму засіданні виконавчий комітет Кіровоградської міської ради. Робот из благоустрою Алеї Слави провели спеціалісти КП "Ритуальна служба – спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування".
- Ми обов’язково встановимо тут, на Алеї Слави пам’ятну Стелу Героїв, які віддали свої життя за нашу свободу, - наголосив секретар міської ради Іван Марковський, який прийшов попрощатися із героями – земляками.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool