Кіровоградських правоохоронців-ветеранів привітали зі святом

Листопад 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

10 листопада в Україні відзначається День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ. Напередодні свята в Управлінні МВС в області відбулися урочистості заходи.

Начальник УМВС генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв привітав шановних гостей та вручив їм цінні подарунки і вітальні листи.
«Ви є прикладом честі, високого професіоналізму та відваги для молодого покоління правоохоронців, яким і зараз так потрібні ваші настанови та поради, – зазначив Костянтин Миколайович. – Бажаю вам міцного здоров’я та довгих років життя. Завжди залишайтеся такими чуйними та ініціативними, якими ви є зараз!»
На адресу учасників урочистих зборів також надійшла вітальна телеграма від Міністра внутрішніх справ України Віталія Юрійовича Захарченка.
Зі словами привітань до присутніх звернулися і голова Ради ветеранів УМВС Дмитро Міцук та голова обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції Валерій Шевчук, які вручили пенсіонерам та ветеранам органів внутрішніх справ Кіровоградщини грамоти та подарунки.
Продовжилися урочистості святковим концертом. Музичні вітання гостям дарували колектив художньої самодіяльності при УМВС «12 регіон» та ветеран ОВС Петро Музиченко.
Після урочистих заходів керівники рад ветеранів міськрайорганів провели семінар-нараду.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool