Кіровоградських підприємців запрошують взяти участь у всеукраїнській виставці

Серпень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

Міська влада запрошує кіровоградських підприємців взяти участь у першій всеукраїнській агропромисловій виставці “АГРОЕКСПО-2013”, яку буде проведено у період з 03 по 05 жовтня 2013 року за адресою: м. Кіровоград вул. Мурманська, 8.

  Проведення виставки всеукраїнського характеру в місті Кіровограді позитивно вплине на підвищення іміджу області та міста, сприятиме просуванню продукції місцевих виробників на внутрішньому ринку.
 Для представлення своєї продукції взяти участь у виставці безкоштовно пропонується підприємствам усіх форм власності, підприємцям та всім бажаючим.
Додаткову інформацію щодо умов та порядок участі можна отримати в управлінні економіки Кіровоградської міської ради за телефоном: 24-46-46, або: 066 081 20 71; 050 627 69 46.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool