Кіровоградські землекористувачі з початку року перерахували 184 млн. грн. податку

Вересень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Саме таку суму плати за землю сплатили мешканці регіону до місцевих бюджетів усіх рівнів. В тому числі, від юридичних осіб надійшло 142,6 млн. грн., а від фізичних майже 42 млн. грн. Додаткові надходження склали 8,5 млн. грн.

Перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха підкреслив: „Позитивна динаміка надходжень пов'язана, в першу чергу, з проведенням системної роз'яснювальної роботи, мета якої – переконати бізнес-структури та громадян добровільно платити за використання земельних ресурсів”.

На даний час на обліку в територіальних підрозділах ГУ Міндоходів у Кіровоградській області зареєстровано майже 4,5 тисячі землекористувачів, серед яких понад 2,8 тисячі – сплачують орендну плату за користування земельними ділянками державної та/або комунальної власності.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool