Кіровоградські заводи презентували продукцію на Кубані (ФОТО)

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Минулого тижня у російському місті Краснодар відбулась масштабна спеціалізована аграрна виставка «ЮГАГРО 2012»,яка вже 19-й рік поспіль збирає на одному майданчику провідних виробників сфери АПК.

Кіровоградські виробники - заводи «Червона зірка» та «Гідросила» регулярно беруть участь у цій виставці вже багато років. Адже саме російський ринок - основний споживач і «червонозорівских» сільськогосподарських машин і «гідросилівскої» гідравліки.
З першого погляду на експозицію кіровоградського підприємства «Червона зірка» стає зрозуміло, що завод взяв курс на виробництво широкозахватної техніки. Серед восьми одиниць техніки, представлених на виставковому майданчику - два привертають увагу значними розмірами, що підносяться над усією експозицією. Це новинки виробництва - два нових ґрунтообробних агрегати: широкозахватний універсальний культиватор ПОЛЯРІС 12 і широкозахватна дискова борона АНТАРЕС 8 * 4.
Розширення модельного ряду заводу більш енергоємними машинами - це крок, продиктований часом, говорить генеральний директор заводу ПАТ «Червона зірка» Сергій Калапа. «Сьогодні сільгоспвиробник вимушений працювати в умовах скорочуються агростроки. Щоб встигнути зробити всі необхідні операції, господарства все частіше звертаються до більш широкозахватної техніки, яка здатна виконати необхідні операції в короткі терміни. Сьогодні «Червона зірка» охоплює більше 50% ринку СНД, і якщо потреби ринку змінюються, змінюємося і ми »- зазначає він.
Крім новинок, «Червона зірка» представила і ряд традиційних, а також модернізованих машин. Особливим інтересом, у фермерів користувалися просапні машини: сівалка ВЕГА 8 Профі та сівалка ВЕСТА 8, адже господарства вже зараз розпочали підготовку до весняної посівної.
У свою чергу, «Гідросила» на «ЮГАГРО» представила розширену лінійку шестеренних насосів серії «Майстер», якими комплектуються, в тому числі, трактора відомого білоруського заводу МТЗ, що входить у 8 найбільших виробників сільськогосподарських тракторів світу.
Крім того, компанія запропонувала виробникам сільськогосподарських машин, устаткування, іншим операторам ринку і експлуатуючим підприємствам ряд імпортозамінних рішень для гідросистем мобільних машин. У їх числі - аксіально-поршневі насоси і мотори, які можуть встановлюватися на сільськогосподарських тракторах і комбайнах John Deer, Case та «Ростсільмаш», а також шестеренні насоси серії К, конструкція яких виконана за загальноприйнятим світовим стандартом, з корпусом з прокатного алюмінію. Насоси цієї серії застосовуються на дуже широкому спектрі сільськогосподарської та іншої спецтехніки, у тому числі - на більш ніж 160 моделях тракторів і комбайнів західноєвропейських та американських виробників. Таким чином «Гідросила» відповідає на рік від року зростає кількість імпортної сільгосптехніки, завезеної на територію країн колишнього СРСР.
19-ту міжнародну виставку «ЮГАРГО» відвідало більше 12 тисяч чоловік. Цей кубанський аграрний форум ще раз підтвердив своє звання однієї з найбільших і найбільш ефективних аграрних виставок Росії. Пряме спілкування з кінцевими споживачами, можливість презентувати власну продукцію і побачити, куди рухається ринок в цілому, - всі ці завдання виставка «ЮГАГРО» виконала на «відмінно». А кіровоградські виробники, в свою чергу, використовували на всі сто ті можливості, які має ця виставка пропонує своїм учасникам.

Кіровоградські заводи презентували продукцію на Кубані (ФОТО)

Кіровоградські заводи презентували продукцію на Кубані (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool