Кіровоградські заклади освіти змагалися за звання найспортивніших

Травень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

14 травня на стадіоні «Ікар» Кіровоградською пройшла IV міська спартакіада серед працівників закладів освіти.

У змаганнях, організованих обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за підтримки Кіровоградської міської організації профспілки працівників освіти і науки України та відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області взяли участь 180 учасників спартакіади, які представляли 30 загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Кіровограда. Спортсмени взяли участь в «Олімпійському забігу здоров’я», а також спробували свої сили у змаганнях з дартсу, бомбаскету, перетягуванні канату та в комбінованій естафеті.
За підсумками всіх етапів переможцем спартакіади серед дошкільних навчальних закладів стала команда ДНЗ № 69 «Кристалик»; срібні медалі завоював колектив ДНЗ № 37 «Ластівка»; третє місце посіла команда ДНЗ № 62 «Супутник». Серед загальноосвітніх навчальних закладів перемогла команда спеціалізованої ЗОШ № 1; друге місце вибороли представники гімназії № 9; бронзові медалі в активі центру дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність».
Переможці й призери змагань нагороджені грамотами, медалями та кубками Кіровоградської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та міської організації профспілки працівників освіти і науки України, а також отримали спортивні сувеніри від обласного відділення НОК України.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool