Кіровоградські ветерани, малозабезпечені та довгожителі отримають матеріальну допомогу

Жовтень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради прийняв низку рішень щодо надання матеріальної допомоги різним категоріям кіровоградців.

Зокрема, одноразову грошову допомогу у розмірі 1 тисячі гривень отримають кожна з довгожительок Кіровограда, яким виповнилося 100 і більше років і які відзначатимуть дні народження у листопаді - грудні. Це Плотницька Меланія Кузьмівна, яка народилася 07 листопада 1913 року та Шавілова Клавдія Арсентіївна, яка святкуватиме столітній ювілей 23 грудня.
Відповідно до прийнятого рішення, матеріальну допомогу від 200 до 500 гривень отримають 20 малозабезпечених кіровоградців, що є важкохворими і потребують значних коштів для лікування, на загальну суму вісім тисяч п'ятсот гривень.
З нагоди 70-річчя відзначення визволення України від німецько – фашистських загарбників за поданням громадських організацій Кіровограда грошову допомогу у сумі по 250 гривень отримають також 99 ветеранів війни на загальну суму 24,75 тисяч гривень

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool