Кіровоградські велосипедисти успішно виступили на Всеукраїнських змаганнях

Травень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Упродовж трьох днів, із 09 по 11 травня у Знам’янці тривали Всеукраїнські змагання з велоспорту на шосе, присвячені Дню Перемоги.

У змаганнях взяли участь 147 учасників із 11 команд, серед яких 51 учень комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».

В індивідуальних гонках серед дівчат та серед жінок Карина Кружинська і Наталія Красильнікова посіли треті місця, відповідно. Серед юнаків 2004 р.н. та молодших Євген Тесцов зайняв перше місце, серед юнаків 2000-2001 р.н. Кирило Царенко був третім, серед чоловіків – Руслан Бондаренко Руслан теж виборов “бронзу”.

У груповій гонці серед юнаків 2004 р.н. та молодших Тесцов Євген підтвердив чемпіонський клас, а серед юнаків 2002-2003 р.н. Євген Крячко посів друге місце.

В гонці крітеріум серед юнаків 2004 р.н. та молодших знову ж таки Євгену Тесцову не було рівних У цьому виді програми серед чоловіків Костянтин Дахновський посів третє місце.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool