Кіровоградські вареники виявилися кращими

Серпень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

Міський голова Олександр Саінсус висловив подяку усім керівникам виконавчих органів, які були задіяні в підготовці заходів по відзначенню Дня незалежності України. За його словами, всі загальноміські заходи були підготовлені та проведені на високому рівні.

Сьогодні, 27 серпня, Олександр Саінсус під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради тепло подякував і вручив квіти завідуючій їдальнею КП “Управління будинками Кіровоградської міської ради” Ользі Прищепі за чудові смачні вареники, які Кіровоград презентував під час ярмарки на площі Богдана Хмельницького до Дня незалежності України. Кіровоградськими варениками з насолодою смакували усі гості ярмарку, а журі визнало їх кращими у конкурсі національних страв.

джерело , фото Ігоря Філіпенка.

 

Кіровоградські вареники виявилася кращими

Кіровоградські вареники виявилася кращими


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool