Кіровоградські УБОЗівці затримали злочину групу

Жовтень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1145 | Коментарі: 0

Правоохоронці у ході проведення оперативних закупівель задокументували злочину діяльність п’ятьох жителів обласного центру. За вчинене зловмисникам загрожує від шести до десяти років ув’язнення.

Організатором «бізнесу» виявився 42-річний кіровоградець. Чоловік та четверо його знайомих, віком від 24 до 40 років, підозрюються у придбанні, зберіганні, а також збуті психотропних речовин наркозалежним особам на території міста та області.
Працівники міліції під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників виявили кілька пакетиків з метамфетаміном загальною вагою близько 5 грамів. Крім того, у помешканнях та автомобілі осіб правоохоронці виявили пакети з марихуаною, а на територіях дачних ділянок – посіви коноплі.
Вилучені нарковмісні рослини та психотропні речовини направлені на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
Зловмисників затримано, їм оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Стосовно трьох обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту.
Розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool