Кіровоградські убозівці перекрили канал надходження метамфетаміну

Жовтень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

Працівники УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області затримали учасників організованої злочинної групи, які підозрюються у постачанні із сусідньої області психотропних речовин та збуті їх на території Кіровоградщини. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Організатором «бізнесу» виявився 27-річний житель Кіровограда. Реалізовувати «товар» йому допомагали двоє знайомих, 26 та 24 років. Метамфетамін зловмисникам постачав раніше судимий житель Дніпропетровської області. Збували психотропні речовини у розважальних закладах, які відвідувала в основному молодь. Перевіреним «клієнтам» інколи продавали чергову дозу просто на вулиці, - розповідає начальник УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області підполковник міліції Денис Арабей.
За оперативною інформацією, члени злочинної групи готувалися удосконалити свою кримінальну схему. Вони збирали базу даних, щоб оповіщати «охочих» про отримання нової партії товару через СМС або електронну пошту…
Загалом прибуток наркоділків складав до ста тисяч гривень в місяць.
Під час проведення санкціонованих обшуків у зловмисників оперативники виявили та вилучили понад 100 грамів метамфетаміну, коноплю, декілька десятків тисяч гривень, карабін «Сайга» і револьвер травматичної дії.
В даний час усіх учасників злочинної групи заарештовано. Їм пред'явлено обвинувачення за ст. 307 ч. 2 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.
До речі, на момент затримання один з кіровоградців знаходився на підписці про невиїзд, оскільки суд розглядав кримінальну справу, пов'язану з незаконним обігом наркотиків, а «постачальник» був засуджений за незаконне зберігання зброї і знаходився на випробувальному терміні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool