Кіровоградські стрільці відкрили сезон

Лютий 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

4 лютого у стрілецькому тирі комплексної ДЮСШ №3 Кіровоградської міської ради відбулося відкриття чемпіонату міста Кіровограда з кульової стрільби, присвячений 25-річчю виведення радянських військ із Афганістану.

Ці змагання є першими офіційними у нинішньому році для наших спортсменів. У відкритті змагань взяли участь заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов, директор КДЮСШ №3 Євген Савранський, старший тренер області з кульової стрільби, заслужений тренер України Ілгам Ібрагімов. Під час відкриття двом спортсменам, вихованцям КДЮСШ №3 – Сергію Фоміну та Олександру Костику, які минулого року брали участь у Дефлімпійських іграх у Софіїі (Болгарія) та посіли четверті місця, були вручені відповідні сертифікати.Загалом участь у змаганнях беруть 54 вихованці КДЮСШ №3, які змагають у стрільбі з пневматичного пістолету та пневматичної гвинтівки.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool