Кіровоградські «спрощенці» поповнили казну майже на 10,5 мільйонів гривень

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Протягом січня цього року бізнесмени області перерахували до місцевих бюджетів 10 млн. 452 тис. грн. єдиного податку, що в порівнянні з цим же періодом 2013 року на 1,2 мільйона (13%) більше.

Слід зазначити, що левову частку сум сплачено фізичними особами-підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування. Їх в Кіровоградській області налічується майже 22 тисячі. Переважна більшість віддала перевагу другій групі (60% „єдинщиків”), трохи менше третій (21,3%) та першій (18,6%).
Що стосується юридичних осіб, то на обліку в органах доходів і зборів області перебуває 1813 підприємств-„спрощенців”, які перерахували до казни 1,8 млн. грн. Майже всі вони перебувають на четвертій групі та сплачують 5 відсотків від доходів.
„Міністерством доходів і зборів України прийнято рішення про продовження у 2014 році мораторію на перевірки малого та середнього бізнесу. Ми гарантуємо безапеляційне дотримання цієї заборони на місцях,” – підкреслив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool