Кіровоградські спортсмени завоювали «золото» та «бронзу»

Серпень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

22-23 серпня в Бухаресті (Румунія) пройшов чемпіонат Європи серед дорослих спортсменів із пара-тхеквондо, з якого наші земляки повернулися з медалями.

Пара-тхевондо – це змагання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями. Кіровоград у збірній України представляли двоє тхеквондістів – Максим Циганок та Віталій Олексієнко. І обидва стали переможцями. Максим Циганок посів перше місце у ваговій категорії до 58 кілограмів, а Віталій Олексієнко – третє місце у ваговій категорії до 68 кілограмів. Тренує кіровоградських спортсменів та збірну команду України Віктор Тихоненко. Кіровоградська федерація тхеквондо висловлює вдячність за підтримку, надану для того, аби відбулася поїздка в Румунію на ці змагання, відділу фізичної культури культури та спорту Кіровоградської міської ради, управлінню фізкультури та спорту ОДА та Обласному центру інваспорту.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool