Кіровоградські спортсмени стали кращими на чемпіонаті Динаміада - 2011

Червень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

Протягом двох днів минулого тижня у Сумах проходив перший етап чемпіонату Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Україна за програмою комплексних змагань (гирьовий спорт, легкоатлетичний крос, пожежно-прикладний спорт) «Динаміада - 2011». Про це інтернет-виданню  «FotoInform»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Спочатку збірна команда Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» стала кращою серед збірних команд територіальних організацій ІІ групи областей з легкоатлетичного кросу на дистанціях для жінок - 1000 м, для чоловіків - 3000 м, 5000 м та 8000 м. Не гірше кіровоградські спортсмени виступили і в двох інших видах програми «Динаміади -2011»: гирьовому та пожежно-прикладному спорті. Відтак, Кіровоградська обласна організація в загальнокомандному заліку очолила турнірну таблицю у ІІ групі областей, другими стали спортсмени з Києва, на третьому місці – Сумська організація.
Другий етап «Динаміади - 2011» відбудеться у вересні за програмою змагань з боротьби самбо, панкратіону, офіцерського триборства та кульової стрільби.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool