Кіровоградські спецпризначенці вдосконалювали свою майстерність

Серпень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Працівники батальйону патрульної служби міліції особливого призначення при УМВС в області «Кіровоград» поновили знання з медичної та функціональної підготовки

На початку занять до правоохоронців звернулася керівник Кіровоградської міської організації «Товариства Червоного Хреста» Олена Гончарова. Вона передала правоохоронцям комплекти медичних препаратів, необхідних для надання першої медичної допомоги у випадках тяжких поранень, кровотеч, опіків та провела лекцію.
Після цього працівники підрозділу взяли участь у практичних заняттях. В умовах, максимально наближених до бойових, правоохоронці відпрацювали вправи по блокуванню автомобілів, затриманню озброєних злочинців на автотранспорті, особистого огляду порушників та транспортного засобу.
Такі заняття проводитимуться не рідше одного разу на тиждень і сприятимуть удосконаленню професійних навичок та вмінь людей, які покликані захищати безпеку свого народу.
Прес-служба УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool