Кіровоградські правоохоронці затримали підозрюваного у низці кримінальних правопорушень

Жовтень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

41-річний раніше судимий кіровоградець менш ніж за добу скоїв кілька крадіжок та пограбування. За вчинене чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.

Жертвою грабіжника стала 45-річна кіровоградка. Жінка саме перебувала на своєму робочому місці, на одному із місцевих ринків. Аж раптом до вітрини підійшов невідомий чоловік, який довго розглядав товар, потім він наблизився до прилавку, зірвав з вішалки сумку й побіг у невідомому напрямку. У сумці потерпілої знаходилися кошти, паспорт та апарат для вимірювання тиску.
Через кілька годин з перукарні злодій таємно викрав сумку 30-річної місцевої жительки, в якій були кошти у сумі 500 гривень, кредитні картки та водійське посвідчення. Ще пізніше підозрюваний проник до службового приміщення магазину та викрав звідти кошти, після чого був оперативно затриманий правоохоронцями.
Згодом, працівниками слідчого відділу міськвідділу було встановлено, що затриманий причетний ще до низки крадіжок на території обласного центру. До речі, чоловік вже відбував покарання за скоєння крадіжок із автомобілів.
- За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести
років, - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. - Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool