Кіровоградські правоохоронці затримали крадія антикваріату

Травень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

48-річний житель міста Миколаєва обікрав помешкання кіровоградки на суму майже 68 тисяч гривень. Зловмиснику, який вже 9 разів притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує до шести років ув’язнення.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшла заява від 59-річної жительки обласного центру про те, що у період її відсутності з помешкання було викрадено антикварні речі.
- Одразу ж після отримання повідомлення про крадіжку правоохоронці розпочали пошуки підозрюваного та вийшли на слід злодія. Він переховувався на території міста Миколаєва, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Гавриленко.
Неодноразово судимий за крадіжки чоловік приїхав до Кіровограда, аби «підзаробити» грошей. У під’їзді багатоповерхового будинку обрав квартиру, в якій нікого не було вдома, та за допомогою відмички відкрив двері. З помешкання злодій забрав дві антикварні ікони, набір мельхіорових ложок.
Правоохоронці вилучили викрадені речі вдома у зловмисника.
Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool