Кіровоградські правоохоронці вирушили в зону АТО

Травень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 0

50 офіцерів та рядових, які складають зведений загін УМВС України в Кіровоградській області, вже сьогодні відправляються у дорогу. Завтра вони змінять на бойовому посту своїх колег, які повернуться в рамках ротації додому на відпочинок.

До загону цього разу увійшли працівники спеціальної роти міліції громадської безпеки особливого призначення, патрульно-постової служби міліції та спецпідрозділу «Грифон». Більшість з них раніше несли службу в обласному центрі, інші – працівники міських та районних відділів міліції. 14 правоохоронців вирушають у зону антитерористичної операції вперше.
Урочисте шикування перед будівлею УМВС бійців у повному бойовому екіпіруванні та настанови керівників – хвилююча мить, яку з особливим трепетом очікували ті, хто вже завтра зі зброєю в руках боронитиме мир своєї країни.
До присутніх звернувся т.в.о. начальника УМВС України в Кіровоградській області Микола Павленко:
- Кожен з вас усвідомлює важливість тих завдань, які сьогодні ставить перед вами наша держава і український народ. Повага до людей, що добровольцями вирушають на Схід держави дійсно велика, та ще більшою є надія і віра в те, що завдяки вашій сміливості і відвазі чужинці не зможуть господарювати на нашій землі та знущатися з мирного населення. Я вірю, що ви і надалі продовжуватимете добрі традиції і в черговий раз зробите все необхідне для охорони порядку та захисту Вітчизни від ворожих наступів. Для кожного з вас мій наказ – повернутися додому живим і неушкодженим!
Після офіційної частини Микола Володимирович особисто поспілкувався з керівником зведеного загону, пересвідчився у тому, що бійці укомплектовані усім необхідним для несення служби, та доручив берегти їх життя і безпеку.
За традицією правоохоронці ще відвідають один із місцевих храмів, де побувають на молебні, а після цього вирушать в дорогу.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool