Кіровоградські правоохоронці викрили шахрайку

Вересень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

На гачок спритниці потрапили шестеро приватних підприємців. Суму завданих внаслідок злочинної діяльності збитків потерпілі обраховують в сто тисяч гривень. За ці дії підозрюваній загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

42-річна жителька міста Кіровограда офіційно отримала статус приватного підприємця, пройшовши відповідну реєстрацію. Та пакет документів, як виявилося, був потрібен їй аж ніяк не для ведення свого бізнесу в законний спосіб. «Попрацювавши» деякий час над тим, щоб «заявити» про своє підприємство з продажу пально-мастильних матеріалів за цінами значно нижчими за ринкові, жінка врешті взялася реалізовувати те, чого ніколи не мала в дійсності.
Протягом трьох місяців підозрювана шукала серед своїх знайомих клієнтів, які погоджувалися за готівку придбати в її фірми бензин та дизпаливо. Товар шахрайка обіцяла «поставляти» талонами на пальне.
Таким чином за домовленістю особа отримала від шести потерпілих грошову суму в розмірі більше 100 тисяч гривень.
У подальшому «постачальниця» негайно змінювала номер телефону, а іноді і тимчасово змінювала місце проживання. Ошукані довгий час намагалися знайти її самостійно та повернути гроші, але кожного разу зловмисниці вдавалося виходити «сухою із води».
Заяви до міліції потерпілі подали лише тоді, коли переконалися, що власними силами проблему вирішити не в змозі.
Працівники міліції протягом доби встановили місцезнаходження особи – розповідає начальник Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області Юрій Ткаченко. – По даних фактах відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, а також необхідно буде повернути ошуканим громадянам видурені у них гроші.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool