Кіровоградські правоохоронці та представники громадськості взяли участь у засідання круглого столу

Грудень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 693 | Коментарі: 0

Зустріч відбулася в приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації. За ініціативи членів Громадської ради при ОДА про діяльність органів та підрозділів поліції регіону перед громадськістю звітував заступник начальника поліції області, керівник слідчого управління Дем’ян Таршин.

Питання, які попередньо піднімали громадські активісти, стосувалися розкриття деяких видів злочинів, роботи з розгляду звернень громадян, публічності підрозділів Національної поліції, результатів атестування правоохоронців, комплектування слідчих підрозділів області та служби дільничних інспекторів.

Присутні також цікавилися ходом розслідування окремих кримінальних проваджень.
Крім того, учасники заходу вносили пропозиції, які на їх думку сприятимуть профілактиці скоєння вуличних злочинів, а саме – створення народних дружин.

За результатами зустрічі всі подані з боку громади пропозиції Дем’ян Таршин пообіцяв вивчити та використовувати у подальшій роботі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool