Кіровоградські правоохоронці привітали підшефних з Днем захисту дітей

Червень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Вихованці «Барвінку» отримали у подарунок м’ячі від футбольного клубу «Нової поліції» та подарункові сертифікати у магазин спортивного одягу номіналом 500 гривень кожен.

Приємний сюрприз очікував підлітків із самого ранку. До них у гості завітали їх хороші друзі і добрі знайомі – заступник начальника Головного управління Національної поліції області Олександр Скляревський разом із представниками відомчої футбольної команди – тренером Олександром Співаком і гравцями – працівниками дорожньо-патрульної служби при ГУНП в області Дмитром Согутовським та Віталієм Куликом.

Від імені колективу поліції Кіровоградщини Олександр Васильович привітав дітей, побажав міцного здоров’я, успіхів та благополуччя.
«Ми постійно бачимось на свята, радіємо вашим здобуткам у навчанні та спорті, бо ви хороші, виховані і старанні діти. Звичайно, в цей день найщиріші слова привітання для вас. За рішенням нашого колективу кожен сьогодні одержить подарунки, які дозволять підтримувати відмінну спортивну форму, адже усі ми прагнемо, аби ви були здоровими і мали все необхідне для того, аби з користю проводити вільний від навчання час. А ми і надалі підтримуватимемо та допомагатимемо всім, у чому буде потреба», – запевнив Олександр Скляревський.

Так, від футбольного клубу «Нової поліції» школярі отримали м’ячі для гри в баскетбол та футбол, а від колективу поліції – сім подарункових сертифікатів у магазин спортивного одягу.

«Зустріч із нашими шефами – приємна несподіванка. Вони задають атмосферу для кожного свята, бо приїздять постійно та завжди з подарунками, – розповідають діти. – Настрій у нас хороший, хоча ми дещо і хвилюємося, бо сьогодні в школі іспити. Та будемо намагатися отримати хороші оцінки, адже не можемо підвести тих, хто нами опікується і оберігає».
Після урочистої частини школярі пішли до навчального закладу, а поліцейські, виконавши приємну місію, повернулися до своїх службових завдань, аби в цей святковий день діти та їх батьки почувалися у безпеці.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool