Кіровоградські поліцейські взяли участь у змаганнях із кінології

Травень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Команду від Кіровоградщини представляв особисто начальник кінологічного центру при Головному управлінні Нацполіції області Артем Матвєєв та його вихованець – німецька вівчарка на ім’я Джой.

Змагання відбулися в місті Ірпінь, що на Київщині. У них брали участь 26 кінологів зі службовими собаками з 12 областей України, а також фахівці з кінологічної майстерності з Білорусі, Польщі та Молдови.

Кінологічні команди змагалися у пошуку та виявленні вибухових речовин, зброї та боєприпасів, наркотичних засобів серед речей та схованих у транспортних засобах, демонстрували свої вміння і навички у виконанні завдань вихователів та слухняності.
«Спеціальний навчальний тренінг, обмін досвідом із виховання та тренування підопічних – дуже потрібні у нашій роботі. Знання колег завжди згодяться, коли є бажання вдосконалювати те, що ми можемо показати вже зараз, – розповідає Артем Матвєєв. – Наш службовий пес Джой спеціалізується на пошуку зброї, боєприпасів та вибухівки, продемонстрував відмінний результат, тому я гордий за нього. Сьогодні ми з хорошими враженнями і бажанням наступного разу повернутися як мінімум призерами, їдемо додому», – запевняє він.

Керівник кінологічної служби кіровоградської поліції до навчально-племінного тренінгового центру міста Ірпінь приїздить не вперше. Троє цуценяток німецької вівчарки, придбаних тут раніше, зараз проходять курс навчання і вже найближчим часом приступлять до виконання своїх обов’язків із захисту безпеки людей.

«Наш кінологічний центр, без перебільшення, один із тих підрозділів, яким можемо пишатися. Про його майбутнє «поповнення» дбаємо постійно, адже до того, поки собака зможе нести службу, потрібно витратити достатньо часу на чимало зусиль, – говорить начальник

Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко. – Однак зважаючи на результати роботи наших кінологів, не виникає сумнівів – у них все вийде».

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool