Кіровоградські поліцейські взяли участь у чемпіонаті з багатоборства кінологів

Жовтень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Змагання відбулися 26-29 вересня у місті Ужгород, що на Закарпатті. Команду від Кіровоградської області представляли керівник кінологічного центру обласної поліції Артем Матвєєв та молодший інспектор-кінолог Олександр Єрмоленко разом із службовим псом на ім’я Цезар.

На Кіровоградщину кінологи повернулися з дипломом, який отримали за успішне виконання їх підопічним комплексу вправ.

Здобути цю відзнаку було зовсім непросто – розповідають поліцейські. У чемпіонаті брали участь одні з кращих фахівців кінологічних центрів обласних управлінь Нацполіції України, Національної гвардії, Державної пенітенціарної служби. Та одним із найсерйозніших суперників стали представники кінологічного центру поліції Чехії.

Змагання проводилися у таких номінаціях як подолання смуги перешкод, загальний курс дресирування, слідова робота, вибірка людини та речей, пошуку та затримання умовного порушника.

- Отримати диплом міжнародного чемпіонату поліції з кінології для нас дуже почесно. Будемо працювати далі, аби вже наступного разу посісти призові місця. Вдячні організаторам за такий високий рівень заходу та досвід, який отримали спілкуючись із колегами, - зазначив начальник кінологічного центру ГУНП в області Артем Матвєєв.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool