Кіровоградські поліцейські вручили відзнаку та подарунки колезі-фронтовику

Травень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Івану Леонідовичу Філіпоненку зараз 89 років, він мешкає у місті Знам’янці, що на Кіровоградщині. У непростий повоєнний час чоловік вступив на службу до органів внутрішніх справ, чесно та самовіддано захищав безпеку людей протягом 23 років свого життя.

Відвідати ветерана та передати йому подарунки з нагоди свята прибули заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок та керівник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар із колегами

Крім заслуженої і почесної нагороди – відзнаки «Гідність та честь» – Івану Леонідовичу передали від колективу поліцейських побутову техніку та святковий кошик із гостинцями.
Однак найціннішим для нього, зізнається ветеран, є щира повага і турбота молодого покоління тих, хто у даний час продовжує справу його життя.
На згадку про зустріч Іван Філіпоненко, полковник міліції у відставці, із задоволенням і гордістю сфотографувався зі своїми колегами та запевнив, що наступного року чекатиме їх у гості знову.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області (за матеріалами Знам’янського ВП)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool