Кіровоградські поліцейські вивчали досвід європейських колег

Серпень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Експерти Консультативної місії Європейського Союзу Растислав Ковач та Федір Маслюков провели у Кропивницькому дводенний семінар для фахівців Управління кадрового забезпечення на тему: «Виклики у сфері добору персоналу, спеціальної перевірки та перевірки на доброчесність».

Учасники заходу, який відбувся 7-8 серпня на базі Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, ознайомилися із Європейськими стандартами і методами відбору працівників, яких приймають на роботу, їх спеціальними перевірками, у тому числі на доброчесність. 

Також поліцейські мали змогу вивчити сучасні технології процесу відбору кадрів, що використовують у своїй роботі закордонні колеги, зрозуміти їх вплив на основний результат – якісний процес комплектування кадрів.
По завершенню навчання, учасники семінару обговорили низку питань, що стосувалися впровадження нових методів по роботи з персоналом, отримали відповіді на поставлені запитання.
- Ми вдячні представникам Консультативної місії Європейського Союзу за переданий досвід. Отримані працівниками кадрового апарату знання, сприятимуть підвищення ефективність організації роботи поліції – зазначив керівник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool