Кіровоградські поліцейські відвідали маленьких мешканців дитячого будинку

Січень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

З подарунками до підшефних завітали начальник Головного управління Національної поліції області Сергій Кондрашенко та керівник поліції охорони області Володимир Луньов.

Цього разу приємні сюрпризи очікували не лише дітей, а й працівників закладу. Крім предметів першої необхідності для самих малюків, поліцейські передали в користування дитячого будинку «кнопку» екстреного виклику наряду поліції охорони

. До того ж, завдяки допомозі спонсорів, за ці послуги вже внесено річну абонплату.
- Не змінюючи традицій, ми вітаємо малят, що мешкають в будинку дитини з цим світлим і прекрасним святом. Нехай усі вони ростуть здоровими та щасливими. І звичайно ж в цьому році обов’язково отримають найважливіше – власні родини. А поки вони лише чекають на такі хороші зміни в своєму житті, підтримуватимемо їх ми. Бо усі діти, і особливо на Різдво, мають відчути в своєму серці тепло та турботу про себе з боку нас – дорослих, – запевняє шеф поліції області Сергій Кондрашенко.

«Крім того, тепер ми будемо спокійні і за їх безпеку, адже за необхідності вихователі закладу зможуть викликати поліцейських на місце за лічені секунди. І це важливо для усіх нас», - наголосив Сергій Григорович.
Виконавши приємну місію, правоохоронці продовжили свій робочий день, а діти вдалися до не менш важливих для них святкових приготувань, адже попрощалися вони зовсім не надовго.

З вдячності за турботу про себе маленькі вихованці готують для дорослих піклувальників у погонах Різдвяні пісні та колядки, та як і всі дітлахи очікують на гостинці. І поліцейські так само вже готуються зустрічати у себе гостей.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool