Кіровоградські поліцейські відгукнулися на прохання про допомогу і здали кров для хворого колеги

Травень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

У даний час важкий перебіг захворювання на цукровий діабет для 44-річного чоловіка становить неабияку загрозу життю. Допомогти майору у відставці прибули поліцейські. Працівники кількох підрозділів із власної ініціативи відвідали обласну лікарню, аби стати донорами.

Зранку у коридорі біля відділення трансфузіології вишикувалася черга. Поліцейські з карного розшуку, управління кадрового забезпечення, кінологічного центру, роти поліції особливого призначення при ГУНП в області, а також Кіровоградського відділу та Кіровоградського районного відділення поліції відлучилися від служби на кілька годин, аби виконати почесну і водночас рятівну місію.

Більшість правоохоронців зізнаються, що здають кров не вперше. До того не один раз доводилося ставати донорами для колег, які несуть службу в АТО, маленьких пацієнтів дитячої лікарні і навіть малознайомих людей, яким просто було потрібне переливання крові. Говорять, що прийдуть сюди знову відразу, як тільки комусь знадобиться їх допомога.
«Важливо, аби люди не залишалися байдужими до чужої біди, – запевняє начальник територіального медичного об’єднання МВС України по

Кіровоградській області Олександр Нестройний. – Підтримка інших, доброзичливе ставлення та повага один до одного робить наше суспільство кращим. Сьогодні поліцейські здали кров для хворого колеги і за необхідності робитимуть це знову, аби допомогти людям, які потребують порятунку».

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool