Кіровоградські поліцейські порадували малечу смаколиками

Квітень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

До заходів, які проводяться за ініціативи ювенальної превенції Управління превентивної діяльності поліції області, активно долучаються і керівники та працівники територіальних підрозділів поліції. Правоохоронці роблять усе можливе, аби діти відчули увагу та турботу дорослих і щасливо зустріли свята.

Одними з перших в області цього року приєдналися до «марафону добрих справ» співробітники Долинського відділу поліції. Керівник підрозділу Сергій Тюлєнєв, разом з інспектором ювенальної превенції Вікторією Мурзіною, завітали у гості до родини Жебко, яка виховує сімох дітей.

Начальник Новомиргородського відділення поліції Євген Чуйко, разом з колегою Іриною Сергатою, відвідали сім’ю Ніни та Василя Чернієнків, в якій підростають 8 дітей. А у Новоархангельському районі на вітання поліцейських із нетерпінням чекали малята із родини Прохоренків.
Разом з добрими побажаннями правоохоронці передали малечі гостинці, якім вони були дуже раді.

У обласному центрі в гостях у вихованців центру соціально-психологічної реабілітації побував керівник сектору ювенальної превенції Кропивницького відділу поліції Сергій Вовкогон, який передав смаколики та найкращі вітання із Великоднем від поліцейських.

«Найближчими днями колеги продовжать відвідувати багатодітні родини та навчальні заклади на усій території області, аби жодна дитина не лишилася без нашої уваги на свята. Для нас важливо, аби діти сприймали поліцейських не лише як помічників, а й друзів, – зауважує керівник відділу ювенальної превенції обласного главку Сергій Бочарніков. Щасливі посмішки і дитячий сміх - найважливіший результат у такій важливій справі».

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool