Кіровоградські поліцейські отримали подяку

Лютий 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1388 | Коментарі: 0

Подякувати шефу поліції області Сергію Кондрашенку за активну позицію та роботу його підлеглих, що безпосередньо брали участь в організації заходу для маленьких мешканців Кіровоградщини та їх батьків, прибула координатор Наталя Жилінська.

Профорієнтаційний проект - дитяче місто започаткований в Україні за підтримки Марини Порошенко. Його основна ідея в тому, аби кожна дитина на деякий час спробувала побути дорослою і самостійною: отримати паспорт, влаштуватися на роботу, заробляти гроші та витрачати їх на власний розсуд.

Діти самостійно вирішували, ким хочуть стати, обирали собі професію, пробували і лікарську практику, роботу на телебаченні, були рятувальниками та служили в поліції.

У проекті «Місто професій», що відбулося у кожному куточку України, взяли участь дошкільнята, учні початкових класів та підлітки різного віку, які вже скоро постануть перед справжнім вибором професії, з якою підуть у доросле життя.

На Кіровоградщині в Національному профорієнтаційному дитячому проекті «Місто професій» взяли участь близько двох тисяч дітей.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool