Кіровоградські податківці зупинили обіг сміттєвих та технічних акцій

Червень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1453 | Коментарі: 0

Протягом січня-травня 2011 року співробітники Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ДПА у Кіровоградській області спільно зі спеціалістами Кіровоградського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку виявили та припинили діяльність емітентів „сміттєвих” та „технічних” акцій. Про це інтернет-видання  «FotoInform»  повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

 Мета цього процесу – запобігти використанню акцій ліквідованих підприємств суб’єктами господарювання у схемах мінімізації оподаткування та виведенню валютних коштів за межі України, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.
Так, в результаті спільних заходів, за поданням управління, Кіровоградським територіальним управлінням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку скасовано емісію акцій 19 акціонерних товариств на суму 24,1 млн. грн. в кількості 38,4 млн. шт. та зупинено обіг акцій 18 акціонерних товариств в кількості 25,8 млн. шт. на суму 10,5 млн. грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool