Кіровоградські податківці виявили факт умисного ухилення від сплати податків на загальну суму 1,6 млн. грн.

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

Порушення законодавства допомогли встановити спеціалісти Кіровоградської митниці в результаті проведення невиїзної документальної перевірки. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Так, митники з’ясували, що місцеве приватне підприємство та одна з іноземних компаній уклали міжнародний договір щодо поставки на митну територію України килимового покриття на загальну суму в 5,25 млн. доларів США. На виконання контракту в Україну був ввезений товар загальною вартістю 1,2 млн. грн. Проте спільними діями митників та податкових міліціонерів встановлено, що фактична вартість ввезеного товару складає майже 6,5 млн. грн.

Зазначення службовцями приватного підприємства у вантажних митних деклараціях неправдивих відомостей призвело до заниження митної вартості товарів, несплати приватним підприємством митних платежів на суму у 1,5 млн. грн. Крім того, в результаті проведеної документальної планової перевірки цього приватного підприємства встановлено безпідставне включення до складу податкового кредиту сум ПДВ у розмірі 53,4 та 51,2 тис. грн., не підтверджених податковими накладними чи митними деклараціями.
За даними фактами порушено кримінальну справу. В межах її розслідування вживаються заходи щодо встановлення активів, з метою накладення арешту та відшкодування завданих державі збитків. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool