Кіровоградські податківці викрили факт незаконного отримання 150 тис. грн. поворотної фінансової підтримки

Листопад 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1189 | Коментарі: 0

Службові особи одного з фермерських господарств, яке знаходиться у Компаніївському районі, вирішили отримати грошові кошти, що надаються Українським державним фондом підтримки фермерських господарств. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Проте, як з’ясувалося в ході проведеної співробітниками податкової міліції перевірки, керівники цього господарства надали неправдиву інформацію до зазначеного фонду щодо відсутності кредиторської заборгованості. Отримані в результаті 150 тисяч гривень вони потратили не на ті потреби, які були вказані в укладеному договорі. Таким чином, отримані незаконним шляхом кошти були легалізовані.
За словами першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПА в області Анатолія Курупа, органами прокуратури відносно службових осіб зазначеного фермерського господарства порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 209 Кримінального кодексу України. Останнім загрожує штраф від п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років.
Нині слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool