Кіровоградські податківці викрили чергове ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах

Жовтень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1381 | Коментарі: 0

Цього разу сума ухилення досягла 2,5 млн. грн. Займався протиправними діяннями директор одного з місцевих товариств з обмеженою відповідальністю.

За словами першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області Анатолія Курупа, підприємець, маючи на меті отримання неконтрольованого державою прибутку, безпідставно відобразив у податковій звітності проведення фінансово-господарських операцій, зокрема, придбання товарів, із різними суб’єктами господарювання. Останні ж, як показала перевірка, мають ознаки фіктивності. Тобто, ці підприємства існують лише на папері і жодних товарів поставляти не можуть.
За даним фактом порушено кримінальну справу. У разі доведення вини директору ТОВ загрожує ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади до 3 років та конфіскація майна.
Нині проводяться заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.
 

Управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool