Кіровоградські платники отримали подарунки від «Вісника податкової служби України»

Вересень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 4133 | Коментарі: 0

У Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області нагородили переможців конкурсу «Вісник читай – влітку відпочивай», який цього літа проводив журнал «Вісник податкової служби України». У розіграші призів взяли участь близько 100 платників податків Кіровоградщини, які передплатили журнал на ІІ півріччя 2013 року.

«Очевидною й незаперечною перевагою для передплатників журналу є те, що автори статей – найкращі фахівці органів Міндоходів України. Крім того, саме Міністерство доходів і зборів першим повідомляє про найсвіжіші новації, пов’язані з питаннями застосування податкового та митного законодавства» – зазначив заступник начальника Головного управління Міндоходів в області Олександр Підлісний.

У свою чергу директор Кіровоградської філії відомчого видання Анатолій Зелінський висловив сподівання, що передплатники вже оцінили ті зміни, які зазнав «Вісник» з жовтня минулого року та анонсував нові: «Перший вересневий номер журналу вийде під новою назвою «Вісник Міністерства доходів і зборів України». І з цього моменту розпочнеться новий етап життя журналу».

З Кіровоградської області переможцями конкурсу стали 17 передплатників «Вісника». Їм від редакції журналу було вручено різноманітні цінні подарунки (ізотермічні сумки, набори для пікніку, палатки, планшети), які стануть своєрідним стимулом для читачів залишатися з виданням й надалі.

****

На сьогодні інформаційно-аналітичний журнал «Вісник Міністерства доходів і зборів України» – сучасне, динамічне, оперативне, якісне, практичне, професійне видання для юридичних і фізичних осіб – платників податків. У кожному номері – 80 сторінок інформації з перших вуст про: принципи діяльності податкових та митних органів; оподаткування; бухгалтерський облік; пенсійне забезпечення; трудові відносини тощо.

 

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool