Кіровоградські письменники в «Єлисаветградському книговирі» (ФОТО)

Січень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 3719 | Коментарі: 0

Проект «Єлисаветградський книговир», також відомий як «буккроссінг», ініційований в Кіровограді продовжує розвиватися.

На полицях книговиру можна знайти книги, залишені не лише жителями міста й гостями з різних куточків України.
Цього тижня в книговир потрапила книжка Юрія Матівоса «Вулицями рідного міста». Юрій Миколайович власноруч підписав усі екземпляри спеціально для «Єлисаветградського книговиру». У авторському виданні висвітлено походження назв основних вулиць обласного центру, а також передмість, парків, майданів, набережних. Джерела написання книги були різноманітні: від архівних матеріалів до народних переказів та спогадів старожилів. Автор підтримав ідею популяризації книг в Кіровограді через буккроссінг та з благословив своє видання на мандри в книговирі.
Вже зараз на полицях книговиру можна обміняти книгу ще одного кіровоградського автора, твори якого на полицях буккроссінгу з’явилися не вперше – Олексія Корепанова «Стріли в польоті». Це роман-фентезі про звичайного парубка Сергія Соколова, з яким починають траплятися незвичайні речі.

Марія Котеля

 

Кіровоградські письменники в «Єлисаветградському книговирі» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool