Кіровоградські підприємці запрошуються до участі у Міжнародній конференції

Лютий 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

Із 23 по 25 березня 2016 року проводитиметься IV Міжнародна конференція: “Системи тепло-, енергопостачання. Енергосервіс. СТЕПЕС. (SHESES'16)” (готель “Зоря”, вул. Грушевського, 25, м. Здолбунів Рівненської області, Україна, 35700), присвячена науково-практичним, технічним, економічним і екологічним проблемам енергоефективності.

За своїм статусом конференція є міжнародним форумом, на якому вчені, виробничники, управлінці зможуть обмінятись результатами нових досліджень, досвідом впровадження автономних і локальних систем генерації електро- та теплової енергії.

У разі зацікавленості, управління економіки Кіровоградської міської ради запрошує відповідних фахівців підприємств, установ та організацій міста взяти участь у роботі IV Міжнародної конференції: “СТЕПЕС. (SHESES'16)”.

За додатковою інформацією просимо звертатись до оргкомітету конференції: 33027, м. Рівне, вул. Білякова, 4а, департамент житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА, тел.: (0362) 28-75-98, факс: (0362) 28-88-68, e-mail: energozb_rivne@ukr.net.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool