Кіровоградські підприємці можуть уникнути штрафів за відсутність можливості прийому безготівкових оплат.

Жовтень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

ПриватБанк запропонував українським підприємцям універсальне і безкоштовне рішення, яке дозволить будь-якому суб'єкту бізнесу миттєво підключитися до сервісу прийому оплати за допомогою пластикових карт і уникнути штрафів за відсутність можливості безготівкової оплати.

Як повідомили в банку, сервіс iPay спеціально розроблений для малого бізнесу і дозволяє підключити прийом платежів по картах миттєво без встановлення і налаштування спеціального обладнання. З його допомогою можна приймати платежі як через міні-термінали, які підключаються до мобільних пристроїв чи комп'ютера, так і без застосування додаткового обладнання: зчитавши карту за допомогою камери смартфона або ввівши номер картки вручну.

"iPay налаштовується за півтори хвилини, підключення здійснюється безкоштовно, використання сервісу дозволяє підприємцю заощадити кілька тисяч гривень на штрафах, а надалі - збільшити товарообіг за рахунок клієнтів , які не носять з собою готівки, - каже керівник Напрямки "Малий і Середній бізнес" ПриватБанку Олександр Ніколенко. - Цей сервіс виявився настільки зручним для бізнесу, що сьогодні ми відкриваємо фірмові сервіси для великих компаній (Oriflame, служби доставки), які дозволяють приймати безготівкові платежі поза межами офісів".

Технологія мобільного еквайрингу ПриватБанку iPay працює на українському ринку з 2010 року і є найпопулярнішою на території СНД. На сьогодні активними користувачами системи є 150 тисяч клієнтів - служб таксі, підприємств сфери побутових, страхових послуг, нотаріату і т. д.

"Раніше, коли у клієнтів не було з собою готівки, доводилося їздити по місту в пошуках банкомату. Це дратувало і мене, і їх. Міні-термінал я підключив до свого Android. Ви б бачили обличчя клієнтів, коли я пропоную їм розплатитися з його допомогою! - каже підприємець - таксист Олег Кравченко. - Тепер це стало моєю фішкою, з'явилося більше постійних клієнтів".


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool