Кіровоградські ОСББ мають можливість долучитися до кредитної програми

Лютий 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

У грудні 2014 року компанія “Гресса-Групп” спільно з ПАТ “Укргазбанк” розробили кредитну програму на придбання енергозберігаючого обладнання та утеплення будівель (додаткова інформація розміщенна на офіційному веб-сайті Агенства з посиланням http://saee.gov.ua/uk/pressroom/497 ).

Кредитна програма діє для обєднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), юридичних та фізичних осіб-підприємців малого і середнього бізнесу і передбачає надання кредитів на термін до 3-х років під 3-11 % річних.
До товарів, на які надається кредит згідно з акційними умовами, відноситься опалювальне, енергогенеруюче, водонагрівальне та кліматичне обладнання, а також системи теплоізоляції.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool